|
|
| Autorius | Pranešimas |
|---|
Oliver Van Weir Fuck me like you hate me (dig it up and tear it down)

TIKRAS VARDAS::: Lily Sweetdrop ANTROJI PUSĖ::: Nebuvo, nėra, nebus. NUOTAIKA::: Raaawwwrr ir ne kitaip! AŠ PARAŠIAU::: 3415 REPUTACIJA::: 50
 | Temos pavadinimas: Veikėjų veidai! Antr. 06 12 2011, 14:10 | |
| Veikėjo veidą galima keistis tik kas dvi savaites. ___________________________________ Laisvas veidas skaitosi, tada, kai personažas yra jį užsidėjęs, bet neužsirašęs čia (arba atvirkščiai). ___________________________________ Veidas atlaisvinamas tada, kai vartotojas nesilankė jau savaitę ir nėra apie tai pranešęs. ___________________________________ Rezervacija galioja 1 savaitę, nebent veidas rezervuotas būsimam vaikui. Ir jokių rezervacijų "mano vaikinui" arba "mano merginai". ___________________________________ Klonai gali būti tik susitarus per pm. ___________________________________ Rašyti tikslų veido vardą ir pavardę. ___________________________________
A::
B::
C::
D::
E::
F:: Clemense Poesy' Fleur de Luna
G::
H::
I:: Ian Somerhalder' Adam de Luna
J:: Jared Leto' Max Hathaway
K:: Katerina Graham' Ūla de Luna Keira Knightley' Annaette Mea Littin Gor
L:: Leigthon Meester' Emily Van Weir
M:: Mila Kunis ' Linette de Marjor
N:: Nina Dobrev' Safyra Octavia Van de Meo, Annaette de Meo O::
P::
Q::
R::
S:: Shenae Grimes' Katherine Van Weir
T::
U::
V:: Vanessa Hudgens' Elena De Meo
W::
X:: Xavier Samuel' Oliver Van Weir
Y::
Z::
Rezervuota:: Vanessa __________________________________
Paskutinį kartą redagavo Oliver Van Weir, Št. 31 12 2011, 11:16. Redaguota 10 kartus(ų) |
|
 | |
Adele Morgan Three words, eight letters. Say it and i'm yours.

TIKRAS VARDAS::: Eglė GALIA::: . ANTROJI PUSĖ::: Neturi. NUOTAIKA::: Good. :* AŠ PARAŠIAU::: 1717 REPUTACIJA::: 3
 | Temos pavadinimas: Re: Veikėjų veidai! Antr. 06 12 2011, 16:32 | |
| Aistei pc neįsijungia, tai užrezervinkit jai Justice ir Avan Jogia :* Man pakeičiam į ariana grande :*** __________________________________ |
|
 | |

TIKRAS VARDAS::: Lily Sweetdrop ANTROJI PUSĖ::: Nebuvo, nėra, nebus. NUOTAIKA::: Raaawwwrr ir ne kitaip! AŠ PARAŠIAU::: 3415 REPUTACIJA::: 50
 | Temos pavadinimas: Re: Veikėjų veidai! Antr. 06 12 2011, 16:38 | |
| Egle, pataisyk, gi moderiatorė esi x DDDD __________________________________ |
|
 | |
Adele Morgan Three words, eight letters. Say it and i'm yours.

TIKRAS VARDAS::: Eglė GALIA::: . ANTROJI PUSĖ::: Neturi. NUOTAIKA::: Good. :* AŠ PARAŠIAU::: 1717 REPUTACIJA::: 3
 | Temos pavadinimas: Re: Veikėjų veidai! Antr. 06 12 2011, 16:44 | |
| Pataisyk nemoku xD __________________________________ |
|
 | |

| Temos pavadinimas: Re: Veikėjų veidai! Antr. 06 12 2011, 16:51 | |
| Jetusa : DDD __________________________________ |
|
 | |
Emily Van Weir I think everybody is nuts.

TIKRAS VARDAS::: trololo AŠ PARAŠIAU::: 163 REPUTACIJA::: 0
 | Temos pavadinimas: Re: Veikėjų veidai! Kv. 08 12 2011, 12:25 | |
| |
|
 | |

| Temos pavadinimas: Re: Veikėjų veidai! Kv. 08 12 2011, 13:49 | |
| yup, tuojaus. __________________________________ |
|
 | |
Annaette Mea Littin Gor Wouldn't it be perfect crime if you stole my heart and I stole your's ?

TIKRAS VARDAS::: Lillu ^.^ GALIA::: Raganišnius ji. Valdo elementus. ANTROJI PUSĖ::: Nėėra... ;/ NUOTAIKA::: GŪŪŪd now jau ; )))) AŠ PARAŠIAU::: 704 KITI ACC::: Oliver, Octavia REPUTACIJA::: 50
 | Temos pavadinimas: Re: Veikėjų veidai! Kv. 08 12 2011, 13:57 | |
| oj, ačiū, saule,u tai, kad man Ninukę pasaugojai. <333333 Ir ačiū už tokį šaunų pavardės pasiūlymą :)))))) __________________________________ |
|
 | |
Emily Van Weir I think everybody is nuts.

TIKRAS VARDAS::: trololo AŠ PARAŠIAU::: 163 REPUTACIJA::: 0
 | Temos pavadinimas: Re: Veikėjų veidai! Kv. 08 12 2011, 18:08 | |
| |
|
 | |
Ūla de Luna Liar liar Little fire

TIKRAS VARDAS::: D^^ GALIA::: Are f**cking kidding me? NUOTAIKA::: Evil^^ AŠ PARAŠIAU::: 14 REPUTACIJA::: 0
 | Temos pavadinimas: Re: Veikėjų veidai! Tr. 28 12 2011, 22:51 | |
| Katerina Graham prašyčiau :p |
|
 | |
Adam Willingdon If your name was my homework, I would be doing you on my desk right now...

TIKRAS VARDAS::: MisterPineapple GALIA::: burtaknygėse ANTROJI PUSĖ::: burtaknygės AŠ PARAŠIAU::: 1952 KITI ACC::: nėr REPUTACIJA::: 41
 | Temos pavadinimas: Re: Veikėjų veidai! Tr. 28 12 2011, 22:54 | |
| ok tuoj __________________________________  |
|
 | |
Elena De Meo

TIKRAS VARDAS::: Kristinukė :)))*** ANTROJI PUSĖ::: Laukia,kad pas ją atjotų printsas ir baltas žirgas :))) AŠ PARAŠIAU::: 7 REPUTACIJA::: 0
 | Temos pavadinimas: Re: Veikėjų veidai! Kv. 29 12 2011, 15:18 | |
| Mažum galima Nina Dobrev? |
|
 | |
Adam Willingdon If your name was my homework, I would be doing you on my desk right now...

TIKRAS VARDAS::: MisterPineapple GALIA::: burtaknygėse ANTROJI PUSĖ::: burtaknygės AŠ PARAŠIAU::: 1952 KITI ACC::: nėr REPUTACIJA::: 41
 | Temos pavadinimas: Re: Veikėjų veidai! Kv. 29 12 2011, 15:37 | |
| nea, negalima , bet juk yra ir tep daug gražiū veidų __________________________________  |
|
 | |
Elena De Meo

TIKRAS VARDAS::: Kristinukė :)))*** ANTROJI PUSĖ::: Laukia,kad pas ją atjotų printsas ir baltas žirgas :))) AŠ PARAŠIAU::: 7 REPUTACIJA::: 0
 | Temos pavadinimas: Re: Veikėjų veidai! Kv. 29 12 2011, 15:41 | |
| Nu tai mažu kokį nors pasiūlysi? |
|
 | |

| Temos pavadinimas: Re: Veikėjų veidai! Kv. 29 12 2011, 16:00 | |
| Heard/ Lively/ Hudgens/ Gomez/ Accola/ Gustavsson/ Hale/ Kunis/ Palvin/ Tonkin __________________________________  |
|
 | |
|