Adam Willingdon If your name was my homework, I would be doing you on my desk right now...

TIKRAS VARDAS::: MisterPineapple GALIA::: burtaknygėse ANTROJI PUSĖ::: burtaknygės AŠ PARAŠIAU::: 1952 KITI ACC::: nėr REPUTACIJA::: 41
 | Temos pavadinimas: Re: Klausimai/ pasiūlymai/ nusiskundimai Antr. 03 01 2012, 21:53 | |
| šiaip net neįsivaizduoju, reikia kad kas paplatintų šitą frm be adminių. Lilei ten kažkas yra kad negali lankytis ir dar ilgokai negalės __________________________________  |
|
Fleur De Luna hater gonna hate, lovers gonna love and I'm going to fuck you.

TIKRAS VARDAS::: ne tavo reikalas. GALIA::: diiiidelė ANTROJI PUSĖ::: none :) NUOTAIKA::: šiaip, nebloga. AŠ PARAŠIAU::: 57 KITI ACC::: - REPUTACIJA::: 0
 | Temos pavadinimas: Re: Klausimai/ pasiūlymai/ nusiskundimai Tr. 04 01 2012, 09:24 | |
| nu tai kam ji mane tada čia grįšt kvietė ? :DDD feil :DDDD |
|
Alexia I born to tell you - i love you

TIKRAS VARDAS::: Gabrielė ANTROJI PUSĖ::: - NUOTAIKA::: Užsitūsink iki galo ! : D AŠ PARAŠIAU::: 1487 REPUTACIJA::: 5
 | Temos pavadinimas: Re: Klausimai/ pasiūlymai/ nusiskundimai Sk. 22 01 2012, 18:42 | |
| Narių visai normaliai,o aktyvumas tai nekažką.. reikia daryt kažką. __________________________________ |
|
Adam Willingdon If your name was my homework, I would be doing you on my desk right now...

TIKRAS VARDAS::: MisterPineapple GALIA::: burtaknygėse ANTROJI PUSĖ::: burtaknygės AŠ PARAŠIAU::: 1952 KITI ACC::: nėr REPUTACIJA::: 41
 | Temos pavadinimas: Re: Klausimai/ pasiūlymai/ nusiskundimai Kv. 02 02 2012, 07:59 | |
| subombint visas mokyklas __________________________________  |
|