| | Klausimai/ pasiūlymai/ nusiskundimai | |
|
|
| Autorius | Pranešimas |
|---|
Oliver Van Weir Fuck me like you hate me (dig it up and tear it down)

TIKRAS VARDAS::: Lily Sweetdrop ANTROJI PUSĖ::: Nebuvo, nėra, nebus. NUOTAIKA::: Raaawwwrr ir ne kitaip! AŠ PARAŠIAU::: 3415 REPUTACIJA::: 50
 | Temos pavadinimas: Klausimai/ pasiūlymai/ nusiskundimai Pen. 09 09 2011, 17:05 | |
| Klausk. Pasiūlyk. Pasiskųsk. |
|
 | |
Max Hathaway

AŠ PARAŠIAU::: 268 REPUTACIJA::: 0
 | Temos pavadinimas: Re: Klausimai/ pasiūlymai/ nusiskundimai Št. 17 09 2011, 18:36 | |
| siūlau padaryti kad veidą būtų galima keisti kas savaitę(arba dvi), bet ne kas mėnesį : )) |
|
 | |
Adele Morgan Three words, eight letters. Say it and i'm yours.

TIKRAS VARDAS::: Eglė GALIA::: . ANTROJI PUSĖ::: Neturi. NUOTAIKA::: Good. :* AŠ PARAŠIAU::: 1717 REPUTACIJA::: 3
 | Temos pavadinimas: Re: Klausimai/ pasiūlymai/ nusiskundimai Sk. 18 09 2011, 18:37 | |
| Siūlau pakeisti forumo spalvą, atrodo pertamsiai. Smilai man nelabai patinka, nes tie meškiukai, labiau tiktų paprasti veidukai.
__________________________________ |
|
 | |

TIKRAS VARDAS::: Lily Sweetdrop ANTROJI PUSĖ::: Nebuvo, nėra, nebus. NUOTAIKA::: Raaawwwrr ir ne kitaip! AŠ PARAŠIAU::: 3415 REPUTACIJA::: 50
 | Temos pavadinimas: Re: Klausimai/ pasiūlymai/ nusiskundimai Sk. 18 09 2011, 18:42 | |
| Spalvas pakeisime vėliau, kai keisim skin'ą, o dėl smilų, tai žinau, kad pakeist reiktų, bet ten daug užsiknisinėjimo su jais... tad teks tenkintis šitas, bent kolkas :) |
|
 | |

TIKRAS VARDAS::: Eglė GALIA::: . ANTROJI PUSĖ::: Neturi. NUOTAIKA::: Good. :* AŠ PARAŠIAU::: 1717 REPUTACIJA::: 3
 | Temos pavadinimas: Re: Klausimai/ pasiūlymai/ nusiskundimai Sk. 18 09 2011, 18:50 | |
| Okey, o kaip dėl veidų keitimo ? :heart: __________________________________ |
|
 | |

| Temos pavadinimas: Re: Klausimai/ pasiūlymai/ nusiskundimai Sk. 18 09 2011, 18:54 | |
| |
|
 | |

| Temos pavadinimas: Re: Klausimai/ pasiūlymai/ nusiskundimai Sk. 18 09 2011, 18:57 | |
| Kolkas dar ne, bet tuoj norėsiu ;D __________________________________ |
|
 | |

| Temos pavadinimas: Re: Klausimai/ pasiūlymai/ nusiskundimai Sk. 18 09 2011, 18:58 | |
| Tuomet gali keistis, tik pasakyk į ką. |
|
 | |
Emily Van Weir I think everybody is nuts.

TIKRAS VARDAS::: trololo AŠ PARAŠIAU::: 163 REPUTACIJA::: 0
 | Temos pavadinimas: Re: Klausimai/ pasiūlymai/ nusiskundimai Pen. 23 09 2011, 09:40 | |
| Gal galetumet i universiteto paskaitas itraukti daugiau dalyku ?:) pvz.: dizaina, muzikologija ar dar ka.:) |
|
 | |

| Temos pavadinimas: Re: Klausimai/ pasiūlymai/ nusiskundimai Pen. 23 09 2011, 17:29 | |
| Vėliau, kai būsiu prie pc :)
|
|
 | |
Safyra Octavia Van de Meo

TIKRAS VARDAS::: Liluu ^.^ ANTROJI PUSĖ::: RRRRąąąąąąwwrrr... NUOTAIKA::: Trenkta.. kaip visad AŠ PARAŠIAU::: 1583 KITI ACC::: Oliver REPUTACIJA::: 1
 | Temos pavadinimas: Re: Klausimai/ pasiūlymai/ nusiskundimai Tr. 28 09 2011, 21:29 | |
| karočia nusiskundimą turiu ;x
kas per nesąmonė su tais raganų namo griuvėsiais??? tai reikėjo iš karto kūrt kad KAŽKOKIOS šeimos raganų namelio griuvėsiai.. o now aš ir Ieva(Daniel) jau į prikį sugalvoję veiksmą ir viską sugadino ta Cassie pasakius, bus tie griuvėisiai pakeisti į po tipo jos šeimos namo griuvėsius... nesąmonė visiška. |
|
 | |
Daniel de Moon Its funny how ''AWESOME'' ends with 'me' and "UGLY" starts with 'u'!

AŠ PARAŠIAU::: 104 REPUTACIJA::: 0
 | Temos pavadinimas: Re: Klausimai/ pasiūlymai/ nusiskundimai Tr. 28 09 2011, 21:30 | |
| pritariu tau, net neatsiklausę kitų jau pradeda vadovaut. nu nice :) |
|
 | |
Svečias Svečias

| Temos pavadinimas: Re: Klausimai/ pasiūlymai/ nusiskundimai Št. 01 10 2011, 09:27 | |
| gal kas paai6kins man kaip į tą mokyklą užsirašyt ? |
|
 | |
Annaette Mea Littin Gor Wouldn't it be perfect crime if you stole my heart and I stole your's ?

TIKRAS VARDAS::: Lillu ^.^ GALIA::: Raganišnius ji. Valdo elementus. ANTROJI PUSĖ::: Nėėra... ;/ NUOTAIKA::: GŪŪŪd now jau ; )))) AŠ PARAŠIAU::: 704 KITI ACC::: Oliver, Octavia REPUTACIJA::: 50
 | Temos pavadinimas: Re: Klausimai/ pasiūlymai/ nusiskundimai Št. 01 10 2011, 10:12 | |
| Į ją rašytis nereikia, tiesiog užsirašyk į pamokas ir eik į aktų salę :) Bent jau man taip Lilė sakė. __________________________________ |
|
 | |
Svečias Svečias

| Temos pavadinimas: Re: Klausimai/ pasiūlymai/ nusiskundimai Št. 01 10 2011, 10:21 | |
| |
|
 | |
| | Klausimai/ pasiūlymai/ nusiskundimai | |
|